Søgeren er stor og detaljeret med sine 5,76 mio. punkter.

Der er fart over feltet i flagskibet fra OM SYSTEM. Kameraet kan tage helt op til 120 billeder i sekundet med fokus låst og uden blackout mellem billederne. Vi kunne tage 211 raw + jpeg-billeder, før bufferen var fyldt, og hastigheden faldt. Vil man bruge kontinuerlig autofokus, kan man tage 50 billeder i sekundet.

Der er mange hastighedsindstillinger at vælge mellem, men ikonerne er ulogiske. Fx angiver et hjerte, at du bruger elektronisk lukker. Til gengæld er der gode indstillingsmuligheder i menuen, hvor man kan tilpasse antallet af billeder i sekundet. Med indstillingen Pro Capture tager kameraet billeder, så snart udløserknappen trykkes halvt ned, og op til 99 af dem gemmes, når du trykker helt ned. Du kan altså fange situationen, lige inden du ellers ville fotografere, hvilket kan være praktisk til hurtige motiver.

Kameraets billedstabilisering er på hele 8,5 trin. Vi kunne få skarpe billeder på ½ sekund på 40 mm, der på grund af brændviddeforlængelsen på 2x på Micro Four Thirds-kameraet svarer til 80 mm.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren