Photoshop giver dig uanede muligheder for at tage dine fotos til helt nye højder. Du kan lave fine justeringer for et troværdigt resultat, der afspejler virkeligheden, eller vilde manipulationer.

Her har vi samlet tre kurser, hvor den får fuld gas på effekterne. Du lærer altså at bruge nogle af de mere avancerede funktioner i programmet til at lave troværdige manipulationer.

1. Leg med perspektivet i Photoshop

I det første kursus lærer du at lave helt om på dimensionerne i et billede. Med en særlig funktion kan du nemlig lave fx et arkitektur- eller landskabsbillede til en kube, hvilket giver en fantastisk effekt.

Læs hele kurset her.

2. Sæt lukkertiden i vejret

Tager du fotos med en lang lukkertid på mange sekunder eller minutter, vil skyer på himlen trække ud til effektfulde striber, og vandoverflader vil blive silkebløde, da alle bevægelser bliver udtværede. I Photoshop kan du efterligne den udtværede effekt på fotos taget på korte lukkertider.

Læs hele kurset her.

3. Lav imponerende teksteffekt

Det bliver nemt kedeligt, hvis man blot lægger en flad tekst oven på et billede, men giver du den en troværdig spejling, kan det se imponerende ud på forsiden af en scrapbog, eller på en hjemmeside. Her viser vi, hvordan du laver den flotte teksteffekt.

Læs hele kurset her.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren