Med Photoshop Elements har du forrygende muligheder for at forbedre dine billeder. Billedredigeringsprogrammet har nemlig mange af de samme værktøjer til billedforbedring som sin professionelle storebror Photoshop.

Du kan nemt justere lys, farver og kontrast, så dine fotos bliver langt flottere på kort tid, eller du kan lave avancerede fritlægninger og fx sætte et hovedmotiv ind på en ny baggrund.

> Læs også: Kom godt i gang med Photoshop Elements

Få mange flere detaljer

Ligesom Photoshop har Photohop Elements en indbygget raw-konverter, så du kan arbejde med raw-filer fra dit kamera. De indeholder de rå data fra kameraets billedchip, hvilket betyder, at du kan få mange flere detaljer og bedre farver frem end med normale jpeg-filer, når du justerer billeder i Elements.

Til venstre ses det oprindelige billede, hvor skyerne er brændt ud, så de er helt hvide. Til højre har vi justeret raw-filen i Photoshop Elements, så alle detaljer i skyerne er kommet frem. Træk i den hvide streg i midten for at se mere af billederne.

>Læs også: 5 gode grunde til at skyde i raw

I de fem videoer herunder gennemgår vi alle de grundlæggende muligheder i Photoshop Elements. Vi kommer igennem de vigtigste funktioner og værktøjer, og så kan du se, hvordan du bruger justeringsmulighederne i raw-konverteren.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren