Kameradelen er på størrelse med en tommelfinger.

2 hurtige om Insta360 GO 3

Det tager blot 35 minutter at lade kameraet. Action Pod er opladet på 65 minutter.

Selve kameraet er vandtæt til fem meter. Etuiet tåler kun stænk.

Mens action-kameraer fra DJI og GoPro følger en konservativ opskrift, så har Insta360 en helt anden tilgang, og nu har de igen fundet på noget helt nyt.

Kameradelen er blot 5,5 x 2,3 cm, vejer 35 gram og minder meget om GO 2. Det helt nye er, at der nu medfølger et ladeetui kaldet Action Pod med flere funktioner. Lader man kameraet blive i Action Pod, har man et traditionelt actionkamera med den unikke fordel, at den store skærm kan vippes op, så den kan bruges, når man filmer sig selv. Tager man GO 3 ud af etuiet, kan det lille kamera bruges helt selvstændigt, og man kan så bruge Action Pod som søger og fjernbetjening, hvis man har lyst. Når man er færdig med at filme, sætter man blot kameraet tilbage i etuiet, og så bliver kameraet genopladet. Vi lod det filme selvstændigt, og der gik 41 minutter, før batteriet var tømt. I Action Pod kan kameraet lades op yderligere fire gange, og bruger man kameraet i etuiet, har man over to timers batteritid. Tag den, GoPro!

GO 3 benytter et smart magnetisk system, der gør det meget nemmere at montere end et GoPro, og der medfølger mounts til både bryst og hoved samt et lille, smart kuglehoved, der kan klistres fast til fx taget på bilen eller sættes på stativ.

Også Insta360-appen er overbevisende og fyldt med kreative indslag, så det er udelukkende på billedkvaliteten, at GO 3 ikke slår konkurrenterne. Opløsningen er blot 2,7K på grund af den beskedne størrelse på selve kameraet, men når vi ser optagelserne på telefon, tablet og endda en bærbar computer, er forskellen i detaljegraden ubetydelig. På større skærme kan man godt se forskel.

PRIS

3490 kr.

DOMMEN

+

Nyskabende design og funktionalitet.

Fremragende stabilisering og godt batteri.

Vores foretrukne lommekamera til sociale medier.

-

Den faste hukommelse kan ikke udbygges.

Mindre opløsning og dynamisk omfang.

KARAKTER

9,0

Specifikationer

2,7K videoopløsning

6,5 mio. pixels

6,4 x 4,8 x 3,0 cm

132 gram

Testoptagelser