En krog til hovedtelefoner kan trækkes ud på siden af skærmen.

2 hurtige om Philips 40B1U6903CH/00

Skærmen er i det ultrabrede 21:9-format og er hele 95 cm bred. og 43 cm høj uden foden.

En sensor sørger for, at skærmen går i standby, hvis der ikke sidder nogen foran den.

Hvis du virkelig vil arbejde med foto og video, er en stor skærm med høj opløsning en fordel. Det får du med denne let buede Philips-model, som med sine 39,7 tommer er oppe i en størrelse, der svarer til et lille tv. Når du dertil føjer en opløsning på 5120 x 2160 pixels, får du ekstremt detaljeret visning af fotos. Man kan virkelig dykke ned i detaljerne.

Farvegengivelsen er glimrende. Skærmen understøtter HDR10 og dækker 98 procent af DCI-P3-farverummet. Den har desuden en fin lysstyrke og brede betragtningsvinkler. Til fotoredigering fungerer den således ganske udmærket. Der findes skærme i prisklassen med bedre kontrast og større præcision i nuancerne, men ikke i denne størrelse. Det er sjældent, at man har brug for det brede 21:9-format til fotos, men man kan have fx Lightroom i den ene side og Photoshop i den anden. Desuden er formatet helt ideelt til videoredigering, hvor skærmen giver overblik over lange tidsforløb.

Skærmen har en Thunderbolt 4-port, så den kan modtage 4K-videosignal i professionel kvalitet, og den kan endda også sende signal videre til en anden 4K-skærm, så man har endnu mere plads at boltre sig på. Forbindelsen giver også strøm til din bærbare pc samt internet, hvis du kobler et Ethernet-kabel i skærmen.

Den brede skærm er velkonstrueret, og designet er stilrent. Den har en robust fod af stål, og den har indbygget både højttalere, mikrofon, og et webkamera, der klikkes op på toppen, så du kan foretage videomøder uden yderligere udstyr.

Som en allroundskærm til de kreative er Philips 40B1U6903CH/00 derfor ret perfekt, især hvis man først og fremmest arbejder med video.

PRIS

14.999 kr.

Dommen

+

Velbygget og stilren.

Skarpt og lysstærkt billede med fine farver.

Mange smarte funktioner indbygget.

-

Formatet er ikke ideelt til fotoarbejde.

Ret høj pris.

KARAKTER

9,0

Specifikationer

5120 x 2160 pixels, opløsning

39,7 tommer

1000:1 skærmkontrast

75 Hz opdateringsfrekvens

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren