Kameraindsatsen fæstnes med remme og velcro inde i rygsækken.

2 hurtige om Think Tank Photo SpeedTop 20 Backpack + Stash Master S

I siden er der en lomme til en powerbank, og via særlige huller kan man trække opladerkablet til rummet i toppen, hvor ens telefon kan ligge.

I bunden er der et rum, der indeholder det medfølgende regnslag. Man kan også gemme den aftagelige hoftesele her. Den er dog besværlig at tage af og på.

Indledning

Navnet SpeedTop refererer til, at der er hurtig adgang til toppen af denne rygsæk fra amerikanske Think Tank. Åbningen øverst er nemlig magnetisk, så vi kunne nemt åbne den med én hånd og lukke igen ved bare at vippe flappen tilbage igen. Det er nemt, elegant og hurtigt. I lidt mere tvivlsomme områder, kan man fæstne flappen ved hjælp af kroge, som trækkes op fra skulderstropperne. Dermed er det ikke ligetil for andre at åbne tasken i toppen, mens man har den på ryggen.

I rummet i toppen er der plads til en trøje eller lignende, og så er der to lommer med lynlåse, hvor man kan have kabler, filtre, pudseklude og den slags. Desuden er det via toppen, at man kan placere en bærbar computer på op til 16 tommer og en tablet i rygsækken.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren