Vinteren byder på nogle af de mest fantastiske motiver i naturen. Landskaberne tager sig imponerende ud, når træerne står nøgne, og det ser flot ud, når rimfrosten dækker overflader, eller sneen ligger som en dyne.

Her har vi lavet en pakke, der hjælper dig til at få det bedste ud af vinterens mange motiver med dit kamera. Du får en lommeguide, en e-bog, en oversigt over vinterens spændende fugle i hele Norden og 12 afsnit af videoserien Seasons, hvor naturfotografen Morten Hilmer fotograferer i den norske vinter.

Lommeguide til fototuren

I lommeguiden får du hjælp til gode kameraindstilinger i sneen, og du får også en række tips til blandt andet udstyr i kulden. Lommeguiden er i kreditkortstørrelse, så du nemt kan have den i pungen. Du printer blot guiden på din egen printer, og bagefter klipper du den ud langs klippemærkerne. Derefter kan du folde den og gemme den i pungen eller fototasken.

E-bog til bedre vinterfotos

Du kan også hente vores e-bog, hvor vi har samlet nogle af vores bedste artikler om vinterbilleder og giver dig inspiration, tips og indstillinger til dine fotos. Her kan du blandt andet se, hvordan du fanger imponerende farver, du får tips til nordlys, og så hjælper vi dig til fantastiske aftenfotos om vinteren. Du får også et par kurser i Lightroom, der viser dig, hvordan du får flottere fotos ved computeren.

Vi har også lavet en oversigt med spændende fugle, du kan være heldig at fange med dit kamera i Norden. Her kan du blandt andet se deres vigtigste kendetegn.

Hent også vores store pakke: Sådan får du flottere fotos af fugle

Endelig kan du hente første sæson af videoserien Seasons og følge med naturfotografen Morten Hilmer til Dovrefjell i Norge, hvor han fotograferer vinterlandskaber og moskusokser.

I de 12 afsnit kan du blandt andet se, hvordan han håndterer det barske vejr, og han fortæller også om sit udstyr og viser billeder undervejs.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren