Et af de mest spændende motiver i naturen er fugle, som du nærmest kan opleve overalt. Det kan dog være en udfordring at få gode billeder af dem.

Du skal gerne ret tæt på, og kameraet skal være indstillet rigtigt, så fuglene bliver skarpe og lyset rigtigt, inden dyrene flyver videre.

Her får du en stor pakke med videoer, artikler og en lommeguide, der hjælper dig til at komme tæt på fuglene og får gode billeder af dem.

Du får blandt andet inspiration til dine egne billeder, og så kommer vi med masser af tips og konkrete forslag til, hvordan du skal indstille kameraet. Her kan du se, hvad du får i pakken.

1. Rovfugle

Vi har været på ørnetur i det vestlige Norge, hvor den stod på blandt andet kongeørn, duehøg, havørn og andre spændende fugle. Det kom der både en stor guide og en video ud af, som du får i pakken.

2. På fuglejagt

I denne guide kan du se, hvordan du kommer tæt på de flyvende motiver og fanger dem bedst i haven, ude i naturen og i flugt. Du får også overblik over fotogene fugle, du kan fotografere netop nu.

Som abonnent kan du gratis hente vores e-bog til flotte landskabsfotos.

3. Følg naturfotografen en hel dag

I 12 afsnit kan du følge naturfotografen Morten Hilmer, når han fotograferer fugle i sæson 2 af videoserien “Seasons”. Her fortæller han blandt andet om sit udstyr og sine kameraindstillinger.

Du kan se endnu flere afsnit fra videoserien “Seasons" her.

4. Lommeguide til fuglefotos

Med denne guide får du overblik over gode kameraindstillinger til både stillestående fugle og fugle i flugt. Der er også en liste med tips, du kan bruge, når du fotograferer. Klip guiden ud, fold den sammen, og læg den i fototasken eller tegnebogen, så du altid har den med og kan tjekke kameraindstillinger og gode råd.

Få styr på kameraets indstillinger i vores e-bog – gratis for abonnenter.

Pakken henter du ned på din computer i flere dele, så så hver fil ikke fylder for meget. Når du har hentet filerne, kan du se videoerne og læse guiderne, når du er offline.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren