I vores nye lommeguider hjælper vi dig til at få det optimale ud af nordlys, bryllupper, dyr i naturen, lyn og vandskaber. Hver lommeguide er lavet i kreditkortstørrelse, så du kan selv printe, klippe ud og lægge dem i din pung eller i fototasken. På forsiden får du kameraindstillinger, du kan bruge som udgangspunkt, og på bagsiden er der tips til bedre billeder af motivet.

Her på siden får du følgende lommeguider.

Lommeguide til bryllupsfotos Her får du vores anbefalede grundindstillinger og tips til både forberedelse og optagelse af bryllupsbilleder.

Lommeguide til dyrefotos I denne lommeguide får du bl.a. vores anbefalinger til lukkertider ved dyrefoto og tips, så du undgår at skræmme dyrene væk.

Lommeguide til lyn Med lommeguiden her får du tips, der hjælper dig med at fange de flygtige lyn. Se også vores anbefalinger til kameraindstillinger.

Lommeguide til nordlys I denne lommeguide får du bl.a. et tip, der hjælper dig med at fange mest muligt af nordlyset, når det dukker op. Vi hjælper også med kameraindstillingerne.

Lommeguide til vandskaber Med denne lommeguide får du bl.a. tips til udstyr, der giver dig bedre fotos af landskaber ved vandet. Du får også vores anbefalede indstillinger.

>Find flere lommeguider her

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren