Du ser dem naturligvis gratis, og din filmsamling vokser hele tiden. Du får også testbilleder fra alle de kameraer, vi skriver om, genveje til Lightroom og Photoshop, e-bøger, eksklusive artikler, kurser, apps og guider.

Vi har også to nye videoserier klar. I Tipsklubben kommer vi med gode råd til komposition, kameraindstillinger, billedbehandling med mere, så du bliver en endnu bedre fotograf, og i Lightroom på ét minut får du små tricks, der gør det nemmere og hurtigere at arbejde med programmet.

I den nye version af Fordelszonen er det blevet lettere at finde præcis det indhold, som du skal bruge. Ud over de to nye videoserier er der kommet en flottere brugerflade, og så fungerer Fordelszonen optimalt på både computer, mobil og tablet, så du kan dykke ned i den, uanset hvor du befinder dig.

Fordelszonen vil normalt være forbeholdt abonnenter og købere af bladet, men vi er så stolte af den nye udgave, at vi holder åbent hus i den kommende tid, så alle har mulighed for at snuse til indholdet.

Vi opdaterer løbende indholdet i Fordelszonen, så du kan altid glæde dig til nye videoer, testbilleder, apps og meget mere.

God fornøjelse med den nye udgave af Fordelszonen.

Med venlig hilsen

Kristoffer Engbo, Teknisk redaktør Digital FOTO