Her hjælper vi dig til at få endnu mere ud af Lightroom. Digital FOTOs fotograf og billedbehandlingsekspert Sarah Marie Winther viser i tre videoer sine yndlingsfunktioner og favoritopdateringer, og hun gennemgår også sine bedste forindstillinger.

I videoerne viser eksperten de mere skjulte tricks i programmet, og så gennemgår hun de vigtigste opdateringer, der blandt andet kan give dig bedre billeder.

Se også vores videoskole i ti afsnit: Bliv ekspert i Lightroom

Nemmere justeringer

Billedbehandling kan være en langsommelig proces med mange gentagelser, men hvis du bruger forindstillinger, kaldet presets, kan du spare mange klik. I den sidste video viser eksperten sine egne yndlingspresets, så du kan se, hvordan du bruger dem, og hvilken effekt de har på billederne.

I fem videoer lærer du alt det grundlæggende i Photoshop Elements

Her på siden kan du også hente ekspertens presets, så du selv kan bruge dem på dine billeder i Lightroom. Herunder kan du se effekten af et vores presets til højre, mens originalbilledet er til venstre.

Som en ekstra bonus får du også vores nye ark med de 50 bedste genveje i Lightroom. Arket er i pdf-format, så du selv kan printe det ud og have det liggende ved siden af computeren.

Få rabat på komplet kursus i Lightroom

På Digital FOTO har vi lavet et komplet onlinekursus i Lightroom, hvor du for første gang får et samlet forløb i programmet. Kurset koster normalt 299 kroner, men som abonnent får du rabat i Fordelszonen. Klik her for at købe kurset med rabat.

I kurset får du videoer, der guider dig trin for trin, e-bog med kurser og masser af billedeksempler. Undervejs kan du teste det, du har lært, og du kan tage kurset i dit helt eget tempo.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren