Som standard spørger Lightroom med mellemrum, om du vil tage backup af dit katalog, når du vil lukke programmet. Har du helt styr på din backup, er der ingen grund til, at dialogboksen skal genere. I denne video viser vi, hvordan du slipper af med den.