Mange tusinde abonnenter hentede e-bogen "Bliv bedre til Lightroom", da vi lagde den i Fordelszonen i 2019. Nu er vi klar med en ny og bedre opdateret udgave, hvor du får mange flere spændende artikler og kurser, der gør dig bedre til at udnytte programmet.

Den første udgave var på 35 sider, og i den nye, opdaterede udgave får du hele 50 sider med mange flere kurser i billedbehandling, hvor du lærer at udnytte programmets mange funktioner og gøre dine billeder endu flottere.

I ét af kurserne i e-bogen kan du se, hvordan du får mere saft og kraft i billeder af solnedgangen. Du kan trække i den hvide streg for at se mere af de to billeder.

E-bogen giver dig overblik i Lightroom

I e-bogen får du også hjælp til organisering og overblik i programmet, så du nemt kan finde de rigtige billeder, og så viser vi, hvordan du bedst muligt importerer fotos til programmet og eksporterer dine justerede billeder.

> Se også: E-bog til dig: 24 kurser gør dig bedre til Photoshop

Ud over kurser i billedbehandling og organisering er bogen fyldt med tips, der gør det nemmere, hurtigere og sjovere at bruge Lightroom. Bogen er i pdf-format, så du kan gemme og læse den på computer, smartphone og tablet.

Du kan blandt andet se, hvordan du får mange flere detaljer frem i et landskabsbillede. Her er det oprindelige billede til venstre og vores justering til højre. Træk i den hvide streg for at se mere af billederne.

Det får du i e-bogen

Kurser i forbedringer I 18 kurser fortæller vi trin for trin, hvordan du gør dine billeder flottere, når vi forbedrer lys, farver og kontrast og henter nye detaljer frem.

Kurser i organisering Du får seks kurser, hvor vi gennemgår de vigtigste funktioner til at holde orden i dine billeder, så du nemt kan finde nogle bestemte, og så gennemgår vi, hvordan du importerer og eksporterer dine fotos.

Tricks til avancerede forbedringer Se, hvordan Lightroom-eksperten tager billederne til helt nye højder, når han dykker helt ned i Lightrooms motorrum, og få hans tricks til imponerende billeder.

Tips til programmet Du får mere end 70 tips, der gør det sjovere og hurtigere at bruge programmet og giver dig flottere resultater.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren