System- og spejlreflekskameraer byder på masser af indstillingsmuligheder, så du kan tilpasse til dine motiver, og i vores store videoserie Kameraskolen, hjælper vi dig til at få det bedste ud af kameraet. Vi gennemgår alle de vigtige indstillinger, og nu får du 24 nye videoer, der gør dig til en endnu bedre fotograf.

Videoerne er opdelt i moduler, og her får du tre nye moduler, hvor vi gennemgår kameraets optageprogrammer, eksponeringsindstillingerne og autofokus, så du kan få mere velbelyste billeder med lige præcis det udtryk, du vil have frem, og hvor skarpheden også ligger perfekt. Hver modul består af en række lektioner, hvor vi viser, hvordan de enkelte funktioner bruges, og hvordan du indstiller.

I videoerne gennemgår vi funktionerne på seks forskellige kameramærker, så alle kan være med. Herunder kan du klikke dig ind på de tre nye moduler i Kameraskolen.

Se eller gense videoerne i Modul 1 og Modul 2 her.

Det får du i Modul 3

I de syv videoer i Modul 3 kan du se, hvad de forskellige punkter på programhjulet bruges til, og hvornår du skal vælge kameraets forskellige programmer. Det er nemlig ikke lige meget, hvilke programmer du bruger til fx sport og portrætter.

Se de syv lektioner i Modul 3 her

Det får du i Modul 4

I ni videoer gennemgår vi de funktioner, der har indflydelse på eksponeringen og det udtryk, du får frem i billederne. Du lærer blandt andet om blænde, lukkertid og ISO, samt hvordan du kan få endnu bedre kontrol med lyset i dine fotos.

Se de ni lektioner i Modul 4 her

Det får du i Modul 5

I Modul 5 gennemgår vi kameraets autofokusindstillinger i otte lektioner. Du kan blandt andet se, hvornår du skal bruge de forskellige funktioner for at få perfekt skarphed.

Se de otte lektioner i Modul 5 her

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren