Vi har lavet motivkortene, så du kan bruge dem på telefonen uden at skulle bladre, zoome og swipe rundt i dokumenterne. Alt er samlet i ét skærmbillede, hvor du blandt andet får vores anbefalinger til blænde, lukkertid og ISO, som er lynhurtige at aflæse.

Du kan nemt gemme din samling af motivkort direkte på telefonen, så du altid har dem med dig. Du kan naturligvis også gemme og se dem på din tablet eller computer eller printe dem ud.

Du kan hente alle kortene som en samlet zip-fil, du skal pakke ud, eller du kan hente dem ét ad gangen. Til telefonen anbefaler vi at hente ét ad gangen.

Sådan gemmer du dine motivkort på en Android-telefon

På en Android-telefon vil motivkortet typisk blive gemt i mappen Downloads, når du har hentet det i Fordelszonen på telefonen. Du kan tilgå filerne med den app til filhåndtering, der fulgte med telefonen, eller du kan bruge appen Files by Google, som du kan hente her.

I blandt andet Files by Google kan du også flytte motivkortene til en anden mappe. Din Android-telefon vil typisk have en medfølgende læser til pdf-filer, ellers kan du bruge Adobe Acrobat Reader, som du kan hente her

Sådan gemmer du dine motivkort på iPhone

På en iPhone anbefaler vi at gemme motivkortene i Apples egen app Bøger. Her kan du i appens bibliotek oprette en mappe eller samling til dine motivkort. For at gemme et motivkort i Bøger, henter du motivkortet via Safari på telefonen, hvor du klikker på ikonet med en kasse og en pil, der peger op. Vælg derefter Bøger, så gemmes motivkortet i appens bibliotek. Opretter du en samling til motivkort, kan du efterfølgende flytte kortet over i den.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren