Omkring en halv time før solopgang og efter solnedgang indtræder den blå time, hvor du får et fantastisk lys til blandt andet landskaber og fotos i byen. Her får dine billeder en flot, kølig tone, og det kan se imponerende ud, når du blander den med kunstigt lys.

Her får du en stor pakke, hvor vi hjælper dig til at få det bedste ud af det lækre lys. I videoer og guider, som du kan hente til din egen computer, kommer vi omkring tidspunkter, motiver, kameraindstillinger og billedredigering.

Her kan du se, hvad du får i pakken.

Lommeguide til den blå time

Du får en guide, du selv kan printe, så du altid har en masse gode grundindstillinger og tips ved hånden, når du skal fotografere i den blå time. Lommeguiden er i kreditkortstørrelse, så den kan ligge i en pung, eller du kan lægge den i fototasken.

Landskabsfotografens bedste tricks

Fotografen Mads Peter Iversen viser i en video, hvordan han fotograferer i den blå time. Undervejs får du blandt andet tips til indstillinger, og så kan du se en masse af hans flotte fotos. Se videoen længere nede på siden. Videoen er en del af vores store videoserie "De 10 vildeste naturfænomener", hvor Mads Peter Iversen går i dybden med flotte naturfænomener og fortæller, hvordan du finder dem, og hvordan du får fantastiske billeder af dem. Se serien her.

Guide til døgnets bedste lys

Se, hvordan du skaber blå magi i dagens første og sidste lys i denne artikel, hvor vi hjælper med tidspunkter, indstillinger og motivinspiration. Guiden er i pdf-format og kan gemmes på computere, telefon eller tablet.

Videoer med ekspertens justeringer

I to videoer viser vores billedbehandlingsekspert, hvordan du justerer lys og farver, så dine fotos fra den blå time bliver endnu flottere. Vi viser, hvordan du gør i både Photoshop Elements og i Lightroom.

Du kan hente hele pakken samlet som en zip-fil eller hente lommeguiden og artiklen hver for sig. Herunder kan du også se de tre videoer.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren