Excire Search 1.4

Plug-in til Lightroom Classic

Styresystem: Windows og Mac (kræver Lightroom Classic)

Fuld version uden udløb

Kan hentes frem til den 18. juli 2022

Se, hvordan du får din udgave, nederst her på siden

Med søgeord i dine billeder bliver det meget nemmere at finde de rigtige billeder igen. Det er dog noget af en opgave at tildele søgeord til hele sin billedsamling i Lightroom. Normalt skal man markere et billede og indtaste eller klikke på de relevante, inden man bevæger sig videre til næste foto.

Her gør udvidelsen Excire Search 1.4 det rigtig nemt. Den analyserer alle dine billeder i Lightroom, og ved hjælp af kunstig intelligens finder den ud af, hvad billederne indeholder. Herefter giver Excire Search billederne søgeord på engelsk, så du nemt kan finde de rigtige ved hjælp af udvidelsen.

Finder dine motiver

Excire Search kan fx genkende cykler, træer, bygninger og meget andet. Udvidelsen registrerer desuden farver, så du kan søge på fotos med lignende farver. Det kan også finde personer, og du kan nemt søge på bestemte aldersgrupper, antal personer i billederne med mere.

Se også: Lær dit kamera at kende i videoserien "Kameraskolen“.

Excire Search kan automatisk overføre søgeordene til Lightrooms Keywords, så du kan søge i selve Lightroom og få søgeord med, når du eksporterer billeder.

Vi har lavet en aftale med det tyske firma bag Excire, så du som abonnent på Digital FOTO kan få Excire Search 1.4 uden at betale en krone ekstra. Du skal bare registrere dig hos Excire.

Video: Sådan bruger du Excire Search 1.4

I videoen herunder viser vi, hvordan du føjer søgeord til din billedsamling og finder de rigtige fotos igen ved hjælp af Excire Search i Lightroom.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren