VSDC Video Editor Pro

Styresystem: Windows

Gratis abonnement på programmet i et år

Kan hentes frem til den 9. juli 2021

VSDC Video Editor Pro er et både avanceret og brugervenligt videoredigeringsprogram til Windows med masser af muligheder og professionelle effekter. Her kan du sætte dine optagelser fra system- og spejlreflekskameraer eller mobiltelefoner sammen til færdige film.

Vi har lavet et samarbejde med producenten, så du som abonnent på Digital FOTO får et helt års abonnement på programmet. Det koster normalt 25 dollars, svarende til cirka 158 kroner.

>Stor pakke til dig: Sådan får du fantastiske fotos i den blå time

Med programmet kan du rette farver, lys, hvidbalance og meget mere i dine videoer. Du har mange af de samme muligheder som i billedbehandlingsprogrammer. Du kan selvfølgelig også sætte dine klip sammen med overgange, tilføje speak, indsætte tekster og meget mere.

Programmets såkaldte Wizard gør det ekstra nemt. Her vælger du bare de klip, du vil sætte sammen, ved at klikke på Add files, hvorefter du kan flytte rundt på rækkefølgen og indsætte imponerende overgange mellem dine klip.

Du finder denne Wizard ved at klikke på Blank project i startvinduet og derefter vælge Run Wizard oppe til venstre.

Blandt de professionelle og avancerede effekter i Pro-udgaven er muligheden for at stabilisere rystede optagelser eller udskifte baggrunden, hvis du har filmet på en grøn baggrund.

De færdige film kan du gemme i høj 4K-opløsning, og du kan vælge mellem et væld af forskellige formater tilpasset fx sociale medier eller mobiltelefonen.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren