Med Googles tablet følger en dock, som oplader den og forstærker lyden via en indbygget højttaler.

2 hurtige om Google Pixel Tablet

Billedindhold- og videoindhold kan streames direkte til Pixel Tablet fra fx en telefon via Chromecast.

Bagsiden er skabt i delvist genanvendt nanokeramisk materiale.

Pixel Tablet er den første tablet fra Google på markedet herhjemme. Den er bygget på Googles egen hardware og software og udgør dermed et interessant modstykke til iPad, hvis man foretrækker Googles økosystem. Og det er heldigvis også en tablet med stærke egenskaber til fotoarbejde.

Den højtopløste og lysstærke skærm understøtter 24-bit farver og kan derfor vise 16 millioner nuancer. Den egner sig fortrinligt til fotoredigering. Detaljer er skarpt tegnet op, og farver vises troværdigt og med fine overgange. Du kan bruge Googles egen billedredigering med et væld af manuelle indstillinger samt kunstig intelligens, der giver forslag til hurtige justeringer samt effektive funktioner til fx at fjerne forstyrrende elementer.

Vil du arbejde i Lightroom, får du gavn af den stærke Tensor G2-chip, som sikrer smidig ydelse. Vi åbnede et foto af to børn, og på et splitsekund var der oprettet masker på begge og på baggrunden, så vi kunne gå i gang med at justere dem separat.

En digital pen kan gøre redigeringen nemmere. En sådan følger ikke med, men Pixel Tablet understøtter USI 2.0-standarden, så man kan bruge penne fra andre producenter.

På forside og bagside sidder stort set identiske kameraer på 8,0 mio. pixels hver med Full HD-video. De gør sig fint til videoopkald, selfies og hurtige snapshots, men ikke meget mere end det.

I siden er en USB-C 3.2-port, som udover opladning kan bruges til at forbinde fx en ekstern harddisk med dit fotoarkiv.

Billeder kan også gemmes på tjenesten Google Fotos, og når Pixel Tablet er på standby, kan den fungere som en digital fotoramme, der viser dine fotos fra tjenesten.

PRIS

5299 kr.

DOMMEN

+

Skarp og detaljeret skærm.

Høj ydelse og smidig brugeroplevelse.

God indbygget billedredigeringssoftware.

Designet er kedeligt og føles lidt billigt.

De indbyggede kameraer er ikke i top.

KARAKTER

8,9

Specifikationer

8,0 mio. pixels

11,0 tommer skærm

2560 x 1600 punkter, skærmopløsning

493 gram