Printeren oplades via usb-c. Kablet medfølger, men ikke selve opladeren.

2 hurtige om Fujifilm Instax SQUARE Link

Billederne er kvadratiske og lidt mindre end de originale fra Polaroid. Selve papiret måler 8,6 x 7, 2 cm.

Man kan føje en animation til billedet, der kommer frem på telefonen, når man skanner en QR-kode på billedet.

Denne trådløse printer til at udskrive billeder fra telefonen er Fujifilms tredje i serien Link. Der findes nu en til hver af deres instax-formater – de små, de brede og nu også de kvadratiske.

I sidste ende er det også netop formatet, der bør være udslagsgivende for valget af instantprinter, for i det store hele kan printerne det samme.

Du printer dine billeder fra telefonen gennem en app. Det foregår via Bluetooth og er ganske intuitivt. Vi oplevede den nemmeste opkobling nogensinde – tænd, dan par og print. Ingen vrøvl. Man kan vælge et billede fra kamerarullen og kan dernæst justere fx beskæring og farver, tilføje tekst eller lave fx collager og rammer.

Der er skruet lidt ned for andre småskøre egenskaber i forhold til tidligere, hvor man bl.a. kunne male med lys. Du kan dog stadig sende en digital version af et printbillede til en ven, ligesom du med AR Print kan tilføje fx en tegning til dit billede. Billedet printes med en QR-kode, som modtageren kan skanne for at se din kreative tilføjelse. Især sidstnævnte er sjovt første og måske anden gang, men derefter går luften lidt af ballonen.

Den væsentligste opgave, nemlig nemt at udskrive flotte instantbilleder, klarer Fujifilm Instax SQUARE Link med bravour. Billederne er i god kvalitet med en flot mættet sort, og du kan vælge både “Natural” og “Rich”, hvor sidstnævnte giver mere liv til billederne.

Vi er vilde med det klassiske kvadratiske format på 6,2 x 6,2 cm, der vækker minder om gamle Polaroidbilleder. Fujifilms billeder er lidt dyrere end hos konkurrenterne, omkring 6,5 kroner per print, men kvaliteten vejer op for forskellen.

PRIS

899 kr.

DOMMEN

+

Nem og simpel at bruge.

God billedkvalitet med levende farver.

Nostalgisk med klassiske kvadratprint.

-

Nogle funktioner er mere sjove end brugbare.

Prisen per billede løber op.

KARAKTER

9,2

Specifikationer

12 sekunder per print

100 billeder per opladning

10,5 x 3,8 x 12,8 cm

236 gram