Nu får du ti nye af vores populære motivkort med tips og indstillinger til motiver, som du nemt kan have med i lommen.

På motivkortene fortæller vi, hvordan du tager billederne, og så kan du se vores anbefalinger til motivprogram, brændvidde, blænde, lukkertid og ISO.

Motivkortene er i pdf-format og tilpasset visning på telefon, så du ikke skal zoome og scrolle. Du kan naturligvis også bruge motivkortene på tablet eller computer og printe dem.

Hent vores tidligere motivkort her.

Sådan gemmer du dine motivkort på iPhone

Motivkortene er lavet, så de passer til en telefonskærm, og du kan hurtigt gemme kortene, så de er nemme at komme til.

På en iPhone anbefaler vi at gemme motivkortene i Apples egen app Bøger. Her kan du i appens bibliotek oprette en mappe eller samling til dine motivkort. For at gemme et motivkort i Bøger, henter du motivkortet via Safari på telefonen, hvor du klikker på ikonet med en kasse og en pil, der peger op. Vælg derefter Bøger, så gemmes motivkortet i appens bibliotek. Opretter du en samling til motivkort, kan du efterfølgende flytte kortet over i den.

Sådan gemmer du dine motivkort på en Android-telefon

På en Android-telefon vil motivkortet typisk blive gemt i mappen Downloads, når du har hentet det i Fordelszonen på telefonen. Du kan tilgå filerne med den app til filhåndtering, der fulgte med telefonen, eller du kan bruge appen Files by Google, som du kan hente her.

I blandte andet Files by Google kan du også flytte motivkortene til en anden mappe. Din Android-telefon vil typisk have en medfølgende læser til pdf-filer, ellers kan du bruge Adobe Acrobat Reader, som du kan hente her.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren