Nye systemkameraer er ekstremt avancerede og fyldt med indstillingsmuligheder, og når du har styr på dem, kan du tage endnu bedre billeder.

Derfor har vi lavet videoserien Kameraskolen, hvor vi gennemgår knapper og funktioner i kameraet, så du lærer dem godt at kende og kan få det optimale ud af dit kamera.

Kameraskolen er opdelt i moduler med hvert sit overordnede emne, og nu får du de sidste fire moduler, så Kameraskolen er komplet.

De fire moduler består af 19 nye lektioner, hvor du blandt andet kan lære, hvordan du gør kameraet personligt, så du hurtigt kan vælge bestemte indstillinger, og så gennemgår vi fx video- og blitzindstillinger.

Den komplette skole består af ni moduler med i alt 58 lektioner, og i videoerne gennemgår vi funktioner og knapper på forskellige kameramærker, så alle kan være med.

Se alle lektioner i Kameraskolen her

Herunder kan du se, hvad du får i de nye moduler.

Det får du i Modul 6

Her handler det om kameraets farvegengivelse, og vi gennemgår blandt andet indstilling af hvidbalance, billedstile og effekter.

Se de fire lektioner i Modul 6 her

Det får du i Modul 7

I fem lektioner kan du se, hvordan du kan brugertilpasse kameraet, så det passer præcist til dig, og så du hurtigere kan betjene det. Se, hvordan du programmerer knapper, laver egne programmer og menuer og fx tilpasser kameraets lyde.

Se de fem lektioner i Modul 7 her

Det får du i Modul 8

Her gennemgår vi i fem lektioner funktioner som fremføringsmetode – altså hvor mange billeder kameraet tager i sekundet, lukkertyper, billedstabilisering med mere.

Se de fem lektioner i Modul 8 her

Det får du i Modul 9

I det sidste modul i Kameraskolen kan du lære om kameraets blitzindstillinger, hvor du blandt andet kan se, hvordan du skruer op og ned for flashens styrke, og så gennemgår vi de vigtigste indstillinger til optagelse af video.

Se de fem lektioner i Modul 9 her

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren