Vores motivkort har været ekstremt populære, og her får du ti nye kort med tips og indstillinger, som du altid kan have med i lommen.

Hvert kort handler om en særlig motivtype, og du kan læse, hvordan du bedst griber motivet an. Du kan også se, hvilket udstyr, du skal bruge, ligesom du får vores anbefalinger til indstilling af blænde, ISO og lukkertid, som du kan tage udgangspunkt i.

Hent e-bogen, der hjælper dig til bedre fotos med mobilen.

Vi har lavet motivkortene, så du kan se dem på din smartphone uden at skulle bladre, zoome ind og ud og swipe.

Du kan altså nemt gemme din samling af motivkort direkte på telefonen, så du altid har dem med i lommen. Du kan også gemme og se dem på din tablet eller computer og printe dem.

Du henter motivkortene ved at klikke på den grønne knap ved hvert motivkort.

Hent vores tidligere motivkort her.

Sådan gemmer du dine motivkort på iPhone

Motivkortene er lavet, så de passer til en telefonskærm, og du kan hurtigt gemme kortene, så de er nemme at komme til.

På en iPhone anbefaler vi at gemme motivkortene i Apples egen app Bøger. Her kan du i appens bibliotek oprette en mappe eller samling til dine motivkort. For at gemme et motivkort i Bøger, henter du motivkortet via Safari på telefonen, hvor du klikker på ikonet med en kasse og en pil, der peger op. Vælg derefter Bøger, så gemmes motivkortet i appens bibliotek. Opretter du en samling til motivkort, kan du efterfølgende flytte kortet over i den.

Sådan gemmer du dine motivkort på en Android-telefon

På en Android-telefon vil motivkortet typisk blive gemt i mappen Downloads, når du har hentet det i Fordelszonen på telefonen. Du kan tilgå filerne med den app til filhåndtering, der fulgte med telefonen, eller du kan bruge appen Files by Google, som du kan hente her.

I blandte andet Files by Google kan du også flytte motivkortene til en anden mappe. Din Android-telefon vil typisk have en medfølgende læser til pdf-filer, ellers kan du bruge Adobe Acrobat Reader, som du kan hente her.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren