Som abonnent på Digital FOTO får du her en stor e-bog, der er fyldt med tips til at finde motiverne og få det optimale ud af kameraet. Vi har nemlig samlet vores bedste artikler om naturfoto, hvor vi kommer omkring både vandskaber, landskaber og nogle af de spændende dyr, du finder i den nordiske natur.

Du kan blandt andet læse om den norske øgruppe Lofoten, der er berømt for sine fantastiske landskaber. Vi tog derop med masser af kameraudstyr og en drone, og i e-bogen kan du følge med på rejsen, og så deler vi selvfølgelig ud af vores tips undervejs.

Kameradroner har givet helt nye muligheder for at tage flotte landskabsfotos. Her har vi fotograferet med drone på Lofoten, og du kan se flere billeder fra turen i e-bogen.

Se også videoserien “De 10 vildeste naturfænomener”, hvor landskabsfotografen Mads Peter Iversen går i dybden med ti naturfænomener og fortæller, hvordan du finder dem, og hvordan du får fantastiske billeder af dem.

Sådan finder du dyrene

Vi giver dig også overblik over nogle af de mest spændende dyr, du kan fotografere i den danske natur i løbet af årets fire sæsoner. Du kan blandt andet se, hvor du finder dyrene, og hvad du skal være opmærksom på.

Du kan også se, hvordan du kan løfte dine dyrefotos til nye højder i billedbehandlingen. Vi fortæller, hvordan du gør hovedmotivet tydeligere ved at male detaljer frem, og hvordan du sikrer, at dine dyrefotos bliver fri for støj.

Lær alt om kameraets indstillinger i e-bogen “Guide til dit kamera”.

Sådan får du e-bogen

I e-bogen får du også artikler, der gør dig meget klogere på dyrefotos, og hvordan du kan få flotte naturbilleder ved vandet.

E-bogen er på 31 sider og i pdf-format, så du kan gemme og læse den på din smartphone, tablet og computer.

For at hente e-bogen skal du være abonnent på Digital FOTO og have en profil. Når du er logget ind, klikker du på Hent her på siden for at hente e-bogen.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren