Vores eksperter har her sammensat en særlig pakke, som er sprængfyldt med guider, tips og instruktioner, der gør dig i stand til at få det allerbedste ud af den smukke natur. Pakken indeholder en lommeguide, en e-bog, en oversigt over gode locations og 12 videoer.

Se også vores store pakke til fuglefotos

Her kan du se, hvad du får i pakken.

Lommeguide til landskabsbilleder

Du får en guide med tips og kameraindstillinger til landskaber, som du kan gemme på din computer, tablet eller smartphone. Lommeguiden er i kreditkortstørrelse, så den kan ligge i en pung, eller du kan lægge den i fototasken. Du printer bare guiden på A4-papir, så kan du klippe den ud og folde den sammen.

Se flere lommeguider her

E-bog: Guide til landskabsbilleder – 2021

Vores store e-bog om landskabsbilleder var en af de mest populære e-bøger i 2020. Nu har vi lavet en opdateret udgave med nye artikler, nyt grej og flere tips, der hjælper dig til fantastiske fotos i naturen.

Oversigt: De bedste locations til vandskaber

Vand gør sig fantastisk i landskabsbilleder, og i denne oversigt får du tips til de bedste steder at fotografere denne type landskaber. Vi har fundet locations i hele landet, så der er også et sted nær dig.

Videoer: Se naturfotografen over skulderen

Du kan også hente 12 videoer, hvor naturfotografen Morten Hilmer fotograferer landskaber og vild natur i Finland. Undervejs fortæller han om sit fotoudstyr, og så deler han blandt andet ud af sine tips til komposition og kameraindstillinger. Videoerne udgør tredje sæson af Digital FOTOs serie “Seasons", hvor du kan følge Morten Hilmer, når han tager naturbilleder i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Læs, hvordan du indstiller dit kamera bedst muligt i e-bogen “Få det bedste ud af dit kamera”

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren