Som abonnent på Digital FOTO kan du nu hente vores nye e-bog, der klæder dig på til at få fantastiske landskabsbilleder.

Her har vi samlet vores bedste artikler og kurser om landskaber, så du kan få inspiration til motiver, udstyr og nye kamerateknikker.

Du får blandt andet konkrete tips til indstilling af brændvidde, program, blænde og fokus, så du får et flot lys og den helt rigtige skarphed i billeder.

De bedste filtre til landskabsfotos

Vi gennemgår også, hvordan du kan få meget flottere billeder ved hjælp af filtre til at skrue på objektivet.

Der er tre vigtige filtre, som kan give dig bedre landskabsbilleder: Pol-filteret fjerner reflekser i fx græs og blade og kan give en dybere blå himmel. ND-filtret slipper mindre lys igennem til kameraet, så du kan fotografere på lange lukkertider og dermed få flotte effekter. Og endelig er der forløbsfilteret, der gør, at du kan få detaljer i både en mørk forgrund og en lys himmel.

I e-bogen gennemgår vi mulighederne med de tre fotofiltre og viser, hvordan du bruger dem.

Få inspiration fra en af Nordens bedste landskabsfotografer

Du kan også læse vores interview med landskabsfotografen Mads Peter Iversen, der tager imponerende landskabsbilleder og er blevet populær for sine videoer på YouTube.

Du kan i øvrigt opleve Mads Peter Iversens videoer her i Fordelszonen. I samarbejde med den dygtige fotograf har vi nemlig lavet videoserien “De 10 vildeste naturfænomener”. Her fortæller han, hvordan du får gode billeder af fx nordlys, stjernehimlen og i den blå time.

I e-bogen kan du læse vores interview med landskabsfotografen Mads Peter Iversen, og i videoserien “De 10 vildeste naturfænomener” kan du følge ham, når han blandt andet tager et billede som det her af mælkevejen.

Se videoserien “De 10 vildeste naturfænomener” her.

Sådan får du e-bogen

I vores e-bog få du også kurser i Lightroom og Photoshop, så dine landskabsbilleder kan komme helt op at ringe i billedredigeringen.

Bogen er på 42 sider og i pdf-format, så du kan læse den på computer, tablet og smartphone, og du kan også printe bogen.

For at hente e-bogen skal du være abonnent på Digital FOTO og have en profil. Når du er logget ind, klikker du på Hent her på siden for at se e-bogen.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren