Som fotoentusiast er bryllupper og andre familiefester en perfekt mulighed for at få masser af sjove, spændende og flotte billeder med hjem, og du har også et publikum til dine billeder. De andre gæster vil sikkert meget gerne se dine resultater.

I denne guide på 34 sider har vi samlet en række artikler om bryllups- og festfoto, så du er klædt på til at få det bedste ud af den store dag med dit kamera.

>Som abonnent kan du også hente vores e-bog til bedre landskabsbilleder

Sådan får du perfekte gruppebilleder

I e-bogen kommer vi både omkring forberedelse, udstyr og billedbehandling, og du får masser af tips til både officielle bryllupsbilleder, gruppefotos, billeder af taler og meget mere. De mange tips kan naturligvis bruges til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og andre festlige lejligheder.

I e-bogen får du overblik over alt det, du skal huske, fra ugen før, brylluppet finder sted, til festen er ved at være forbi, så du får dækket hele begivenheden bedst muligt og har det sjovt undervejs.

I bogen får du tips fra erfarne bryllupsfotografer – blandt andet til kameraindstillinger, og hvordan du får bryllupsparret til at tage sig bedst muligt ud, uanset omgivelserne. Vi giver dig fx sikre indstillinger, så du kun skal koncentrere dig om at fange det rigtige øjeblik.

>Er du ikke abonnent? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få en gratis e-bog

Hjælp til flotte bryllupsfotos i Lightroom

Du får også tips til positurer, brudeparret kan stå i, og så kan du læse et interview med en af verdens mest berømte bryllupsfotografer, der tilmed har fået en særlig fototeknik opkaldt efter sig.

I e-bogen får du også tips til udstyr. Du kan fx se, hvilke objektiver der fungerer godt til de festlige billeder.

Du får et kursus i Lightroom, hvor vi gennemgår alle de vigtige indstillinger, der sikrer dig flot lys, masser af detaljer og perfekte farver i billeder af brudeparret eller gæsterne.

E-bogen er i pdf-format, så du kan hente og læse den på computer, tablet og smartphone.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren