Som abonnent på Digital FOTO kan du få lækre fotoprodukter med dine egne billeder til nedsat pris.

Vi har nemlig lavet en aftale med den populære fototjeneste CEWE, så Digital FOTOs abonnenter får ti procent i rabat på alle CEWEs produkter i 2020.

Du kan selvfølgelig få lavet dine fotos som klassiske papirbilleder eller plakater, men der er også mange andre muligheder, som din egen printer ikke kan klare. Du kan blandt andet lave de populære CEWE FOTOBØGER, som er blevet solgt i mere end 60 mio. eksemplarer, og så kan du få lavet puslespil, mobilcovers, krus og meget andet med dine egne billeder på hos CEWE.

Få rabat på CEWE FOTOBØGER

Med en CEWE FOTOBOG vælger du selv format, cover, antal sider og tema, så dine billeder kommer til at fremstå præcis, som du ønsker.

Du designer din fotobog med dine egne billeder og tekster. Du har også mulighed for at indsætte cliparts og benytte utallige skabeloner og baggrunde. Når bogen er produceret, bliver den sendt til dig.

Du kan lave bøger og bestille print, plakater med mere i CEWEs bestillingssoftware, hvor du har flere designmuligheder end direkte på hjemmesiden. I bestillingssoftwaren har du også mulighed for at gemme dine fotoprojekter, så du kan arbejde videre på dem en anden dag.

Du kan se alle mulighederne og hente CEWEs bestillingssoftware her.

Sådan får du rabat hos CEWE

Rabatten på 10 procent gælder, når du bestiller produkter på CEWEs hjemmeside, cewe.dk, eller gennem CEWEs bestillingssoftware. Du kan ikke gøre brug af rabatten, når du bestiller igennem CEWEs samarbejdspartnere, men kun direkte på CEWEs hjemmeside eller i deres bestillingssoftware.

Værdikoden giver ikke rabat på forsendelse.

Er du abonnent og logget ind her i Fordelszonen vises din værdikode herunder. Værdikoden bruger du i slutningen af bestillingen, når du er klar til at sende ordren af sted fra CEWEs bestillingssoftware eller på cewe.dk.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren