Som abonnent på Digital FOTO kan du nu bestille lækre fotobøger og flotte luksusplakater med dine egne billeder til nedsat pris.

Vi har nemlig lavet en aftale med den populære fototjeneste CEWE, så Digital FOTOs abonnenter får hele 25 procent i rabat på de to produkter i 2019.

Få rabat på CEWE FOTOBØGER

Du får som abonnent 25 procent rabat på alle typer fotobøger fra CEWE, og du vælger selv format, cover, antal sider og tema, så dine billeder kommer til at fremstå præcis, som du ønsker.

Du designer din fotobog med dine egne billeder og tekster. Du har også mulighed for at indsætte cliparts og benytte utallige skabeloner og baggrunde. Når du er tilfreds med resultatet, uploader du ordren ved hjælp af softwaren. Når bogen er produceret, bliver den sendt til dig.

Vi anbefaler, at du henter CEWEs bestillingssoftware, hvor du har flere designmuligheder, og hvor det er nemt at gemme dine fotoprojekter, så du kan arbejde videre på fx en fotobog en anden dag. Bemærk, at rabatten er eksklusive fragt.

Læs mere om fotobøger, og hent CEWEs bestillingssoftware her.

25 procent rabat på luksusplakater fra CEWE

Som abonnent får du også 25 procent rabat på testvindende luksusplakater fra CEWE via CEWEs hjemmeside eller deres bestillingssoftware. Her printes dine billeder på professionelt fotopapir, og du kan vælge mellem fem forskellige overflader og forskellige størrelser.

Ligesom ved fotobøger anbefaler vi, at du henter CEWEs bestillingsoftware, der gør det nemmere at gemme dine projekter, lave genbestillinger med mere. Bemærk, at rabatten på luksusplakater er eksklusive ophæng og fragt.

Du kan læse mere om luksusplakater og hente CEWEs bestillingssoftware her.

Sådan får du rabat på CEWE FOTOBØGER og luksusplakater

Rabatten på 25 procent gælder, når du bestiller fotobøger eller luksusplakater fra CEWE. Klik på knappen Hent dine værdikoder for at få dine personlige værdikoder til henholdsvis fotobøger og luksusplakater. Du kan ikke gøre brug af rabatten, når du bestiller igennem CEWEs samarbejdspartnere, men kun direkte på CEWEs hjemmeside eller i deres bestillingssoftware.

Bemærk, at du kun kan bruge én værdikode per bestilling. Din personlige værdikode bruger du i slutningen af bestillingen, når du er klar til at sende ordren af sted fra CEWEs bestillingssoftware.

CEWE har tilfredshedsgaranti på CEWE FOTOBØGER og på luksusplakater.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren