Som abonnent på Digital FOTO har du adgang til alt indhold i Fordelszonen, hvor du får programmer, videoer, e-bøger med mere, der gør dig bedre til at fotografere og til at forbedre dine fotos på computeren.

Og nu bliver Fordelszonen endnu bedre. Vi er nemlig klar med en række nyheder, så du får mere ud af dit abonnement og din hobby. Her kan du se, hvad du får i den nye version af Fordelszonen.

1. Fuld version af intelligent billedbehandlingsprogram

Som abonnent får du en fuld version af billedbehandlingsprogrammet Skylum Luminar 3, der bruger kunstig intelligens til at forbedre dine billeder med.

Programmet kan nemlig analysere dine fotos, så du med funktionen Accent AI Filter bruger en enkelt skydeknap til at forbedre lys, kontrast og farver.

Man kan blandt andet gøre en himmel mere markant i Skylum Luminar 3.

Skylum Luminar 3 har også funktionen AI Sky Enhancer, der selv finder himlen i dine billeder, hvorefter du med én skydeknap, kan gøre den mere markant, uden at resten af billedet påvirkes.

Billedredigeringsprogrammet har mange andre sjove funktioner funktioner. Du kan fx indsætte troværdige solstråler, give billedet et varmt lys som fra en solnedgang eller lave en effekt, der minder om et pol-filter. Derudover har Skylum Luminar 3 alle de funktioner, du har brug for, når du vil justere både jpeg- og raw-billeder.

Du kan justere lys og farver i detaljen, rette objektivfejl og meget mere i programmet, som du finder her.

2. Photoshop-akademiet

Søg efter værktøjer og funktioner, og se, hvordan de bruges i praksis, eller få inspiration til at få endnu mere ud af dine egne billeder i vores trin for trin-kurser i Photoshop, som du nu får i Fordelszonen, og som vi kalder Photoshop-akademiet.

I Photoshop-akademiet viser vi trin for trin, hvordan du kan gøre dine billeder mere spændende.

Kurserne kan kan nemt printes, og søger du på funktioner eller værktøjer fra Photoshop i søgefeltet øverst i Fordelszonen, kan du se, hvordan de kan bruges på dine billeder.

Se kurserne i Photoshop-akademiet her.

3. Hjælpelinjen

Vi har samlet en lang række af de bedste spørgsmål og svar om foto, billedredigering og kamerateknik, så du kan få løsninger på dine problemer og spørgsmål om foto.

Du finder spørgsmål og svar i Hjælpelinjen her, og du kan også bruge søgefeltet øverst i Fordelszonen for at søge på specifikke ord eller betegnelser.

4. Anmeldelser og testbilleder

Nu kan du læse vores anmeldelser af kameraer, objektiver, software og andre nye fotoprodukter, længe før de kommer i bladet, direkte her i Fordelszonen.

Du kan nu læse anmeldelser af de nyeste kameraer og se testbilleder, vi har taget med dem, her i Fordelszonen.

Vi lægger løbende nye anmeldelser ud, og direkte i anmeldelser af kameraer og objektiver kan du se og hente de testbilleder, vi har taget med produkterne, så du selv kan tjekke kvaliteten.

Klik her for at se vores anmeldelser.

Sådan får du adgang til Fordelszonen

For at få adgang til indholdet i Fordelszonen skal du oprette dig som bruger. Klik her for at oprette dig, og klik derefter på “Opret profil her”. Indtast dit abonnementsnummer og det postnummer, du har tilknyttet dit abonnement, og klik på Opret profil.

Sådan finder du dit abonnementsnummer

Ud fra dit abonnementsnummer udfyldes dine oplysninger automatisk. Har vi ikke oplysningerne, kan du selv indtaste dem.

Indtast den adgangskode, du vil bruge, når du fremover vil logge ind i Fordelszonen. Klik på Bekræft profil. Nu er du logget ind og har adgang til alt indhold.