Når raw-billederne skal helt i top, foretrækker mange professionelle fotografer billedredigeringsprogrammet Capture One Pro. Det skyldes blandt andet, at brugerfladen kan tilpasses efter dine behov, så du fx samler de værktøjer, du altid bruger, ét sted.

Capture One Pro, der både fås til Windows- og Mac-computere, giver dig blandt andet også mulighed for at justere de enkelte farver i dine fotos meget præcist, og du kan lave justeringer, der kun påvirker dele af billedet, ved hjælp af masker og lag.

Sammen med Capture One har vi lavet en specialudgave af Capture One Pro 20, hvor du får en bonuspakke med mere end 80 såkaldte Styles med for samme pris, som programmet koster alene.

Prøv Capture One Pro 20 i 30 dage

Styles er forindstillinger af justeringer, som du kan føje til dine billeder med meget få klik. På den måde kan du give billeder i en serie et ensartet udtryk, og så er det en nem måde at lave avanceret billedredigering på. Du kan lynhurtig se effekten og prøve forskellige Styles af.

Styles er forindstillinger, man kan tilføje med få klik. Til venstre ses originalbilledet og til højre er brugt en af forindstillinger i pakken Latitude | Pacific.

Med specialudgaven af Capture One Pro 20 får du 81 Styles, som er fordelt i syv pakker, kaldet Style Packs. Køber man pakkerne hver for sig, koster de mere end 3000 kroner, men i den særlige udgave af Capture One til Digital FOTOs abonnenter får du dem altså med gratis, når du betaler de 349 euro, svarende til omkring 2610 kroner, som programmet koster alene.

Du har naturligvis mulighed for at prøve Capture One Pro 20, før du køber – dog uden Style Packs. På Capture Ones hjemmeside kan du hente en prøveversion af programmet.

Style Packs i specialudgaven:

Klik på de enkelte Style Packs for at se mere om dem på Capture Ones hjemmeside.

Film Styles – 15 forindstillinger, der bygger på farver, kontrast og teksturer fra analoge filmtyper.

Cinematic Styles – Indeholder 18 indstillinger, der er inspireret af spillefilms farvetoner.

Black & White Styles – 18 stilarter, der giver forskellige udtryk i gråtoner.

Latitude | Deep Forest – Her er otte stilarter, som føjer mystik til billederne.

Latitude | Sunbound – Otte justeringer, der giver varme og dybde i dine fotos.

Latitude | Pacific – Fotografen John Schell har lavet syv Styles inspireret af nogle af hans favoritsteder til surfing på den amerikanske vestkyst.

Latitude | Infinite Peaks – Syv justeringer lavet af fotografen Bryan Minear med inspiration fra hans favoritsteder at fotografere.

Effekten herover er fra pakken Latitude | Deep Forest og følger også med i specialudgaven af Capture One Pro 20.

Sådan køber du specialudgaven af Capture One Pro 20

For at købe specialudgaven af Capture One Pro 20, hvor du altså får hele 81 forindstillinger til en værdi af mere end 3000 kroner med gratis, klikker du på knappen Køb. Så kommer du til Capture Ones side med specialtilbuddet.

Kom godt i gang med vores videoer om Capture One Pro

Vi har lavet to videoer, som du kan se herunder, og som hjælper dig godt i gang med at bruge programmet.

I den ene viser vi, hvordan du importerer billeder til programmet, så du kan komme i gang med at arbejde med dem, og i den anden video gennemgår vi de grundlæggende funktioner og justeringer i programmet.

Du kan blandt andet se, hvordan du justerer lys og farver, og så viser vi, hvordan du bruger Styles, laver din egen brugerflade og eksporterer dine færdige billeder.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren