Det bliver faktisk ikke nemmere at forbedre dine billeder end med Photolemur 3 til Mac og Windows. Du åbner bare et billede i programmet, så går det i gang med at analysere en lang række billeddetaljer, og efter nogle sekunder er farver, kontrast, lys og mange andre ting forbedret.

>Som abonnent kan du gratis hente vores e-bog til flotte landskabsfotos.

Programmets kunstige intelligens rammer faktisk forbavsende godt, så når du har billeder, du ikke lige ved, hvordan du skal forbedre, eller en hel bunke fotos, der skal gøres flottere på en nem måde, er Photolemur en suveræn løsning.

Herunder ses det oprindelige foto til venstre, mens billedet til højre har fået automatiske justeringer i Photolemur 3. Træk i stregen for at flytte den.

Som abonnent på Digital FOTO får du en fuld version af programmet, der har en værdi af 260 kroner, uden at det koster dig en krone. Programmet udløber ikke, så du kan bruge det på din computer, lige så længe du vil.

I videoen herunder kan du se mulighederne, og hvordan bruger programmet.

Photolemur 3 retter billedets fejl

Hvor fx Lightroom og Photoshop har masser af justeringsmuligheder og skydeknapper, er Photolemur langt mere simpelt. Programmet bruger bare sin kunstige intelligens til at justere billederne med.

Photolemur 3 kan blandt andet genskabe farver, forbedre skarphed, dæmpe dis, rette objektivfejl, fjerne støj og forbedre ansigter. Og så justerer det selvfølgelig lys, farver og kontrast.

Du kan tilmed bruge det sammen Lightroom og Photoshop. Du kan nemlig installere det som et plug-in til de to programmer, så du direkte fra fx Lightroom kan sende billedet til automatisk justering i Photolemur 3 og tilbage igen.

Sådan bruger du Photolemur 3 med Lightroom og Photoshop

For at bruge programmet som plug-in skal du først sørge for at køre Photolemur som administrator. Det gør du nemt ved at højreklikke på programikonet og vælge Kør som administrator. Klik så på Ja.

Når programmet er åbnet, klikker du på teksten PHOTOLEMUR 3 foroven og på Installer plug-ins.... Klik så på Installer ud for de programmer, du vil bruge programmet sammen med, og på Færdig.

Efterfølgende kan du fra Photoshop sende et billede til Photolemur 3 ved at vælge Filter, Skylum Software og Photolemur 3.... I Lightroom markerer du et billede og vælger File, Export with Preset og Open original images under Photolemur 3.

>Som abonnent kan du se vores store grundkursus i Lightroom.

Sådan installerer du Photolemur 3

Du skal være abonnent på Digital FOTO og logget ind her i Fordelszonen for at hente programmet.

Klik på knappen HENT PHOTOLEMUR 3 øverst her på siden for at komme til Skylums side, hvor du indtaster dit navn og din e-mailadresse og klikker på Submit. Så modtager du en email med et link til at hente programmet til både Mac og Windows..

I denne e-mail finder du også din aktiveringskode, som du skal bruge, når du har installeret programmet og starter det første gang. Klik på Aktiver med serienummeret, og indtast aktiveringskoden og din e-mail-adresse.

Får du ikke nogen e-mails, så tjek i mappen til spam-mail eller i andre mapper i dit e-mailprogram. De kan fx lægge sig i Promoveringer. Du kan også bruge e-mailprogrammets søgefunktion og søge på "Skylum", så skulle de gerne dukke op.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren