Photoshop er et sandt multiværktøj inden for billedredigering. Du kan lave alt fra grundlæggende justeringer af lys og farver til vilde manipulationer, hvor ting eksploderer, vejret forandres, eller kameraindstillingerne ændres – alt sammen ved hjælp af en computermus og billedredigeringsprogrammet.

Nu har vi lavet en e-bog, hvor vi har samlet 24 af de bedste kurser i Photoshop. Med kurserne bliver du ikke bare bedre til at bruge programmet. Du får også masser af inspiration til, hvad du kan gøre med dine billeder, så de bliver sjovere og mere spændende.

>Læs også: 7 hemmeligheder der gør dig hurtigere i Photoshop

I bogen kan du blandt andet se, hvordan du kan få flere detaljer frem i dine raw-filer, og hvordan du kan fjerne forstyrrende elementer, som kabler hen over himlen, i dine billeder.

Vi leger også med vejrforholdene, når vi indsætter regn eller tåge i billederne og pepper solnedgangen op, så den bliver meget mere spændende.

I et af kurserne i e-bogen “Bliv bedre til Photoshop” giver vi den lidt triste solnedgang til venstre den helt store tur, så den bliver langt mere farverig.

Sløret baggrund i Photoshop

Var kameraindstillingerne ikke helt på plads, da du tog billederne, eller havde du ikke det optimale udstyr under optagelsen, er der også hjælp at hente i Photoshop.

>Læs også: Her er Photoshops 5 vigtigste værktøjer

I e-bogen kan du blandt andet se, hvordan du simulerer effekten af en meget stor blændeåbning, så baggrunden bliver ekstra sløret, og hovedmotivet træder tydeligere frem.

I et andet kursus går vi den modsatte vej og øger dybdeskarpheden, så en større del af billedet bliver skarpt, hvilket især er nyttigt, når man fotograferer makromotiver.

E-bogen er i pdf-format og du kan gemme den på din computer, tablet eller smartphone.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren