Photoshop har nærmest uanede muligheder for at løfte dine billeder til nye højder. Du kan lave alt lige fra præcise justeringer af farver og lys til vilde manipulationer.

I denne e-bog får du en lang række trin for trin-guider, der hjælper dig igennem billedbehandlingen. Vi kommer omkring alt fra at rette en skæv horisont op til at indsætte tåge for at skabe stemning i et billede.

Se også: Læs alle de nyeste anmeldelser af fotogrej, og se vores testbilleder taget med kameraer og objektiver, her.

Vi viser også, hvordan du kan pifte et landskab op i Photoshop, så det bliver langt mere spændende at se på. Billedet herunder er et af dem, vi løfter i programmet. Til venstre kan du se originalbilledet og til højre vores justerede udgave. Du kan trække i stregen i midten for at se mere af de to udgaver.

Vi hjælper dig også med at få flottere portrætter, spektakulære solnedgange og meget mere. I e-bogen får du også 50 nyttige tips, der gør dig hurtigere og giver dig endnu flottere reultater i programmet.

E-bogen er i pdf-format, og du kan gemme den på din computer, tablet eller smartphone. Vi har tilmed gjort e-bogen særligt læsevenlig, når du bruger den på smartphone og tablet.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren