Skylum Luminar 4

Styresystem: Windows og Mac

Fuld version uden udløb

Kan hentes frem til den 1. marts 2022

Med Luminar 4 bliver det virkelig sjovt at justere dine billeder. Programmets kunstige intelligens gør det nemlig ekstremt nemt at få flotte resultater. Du skal fx bare hive i nogle få skydeknapper, så bliver farver, lys og kontrast analyseret og justeret. Du kan også bruge en særlig funktion, som gør brug af kunstig intelligens til at få mere struktur frem i dine billeder. De intelleigente funktioner i Luminar 4 giver dig altså meget bedre resultater, uden at du skal tænke over, hvad der skal justeres på.

Hent vores e-bog, der giver dig flotte fotos i sort-hvid

Vi har lavet et samarbejde med producenten Skylum, så du som abonnent på Digital FOTO helt eksklusivt får en fuld version af Luminar 4, som du kan bruge, så længe du vil. Du skal bare registrere dig hos Luminar. Længere nede her på siden kan du se, hvordan du får din version.

Skift himlen med få klik i Luminar 4

Programmet kan meget mere end at forbedre lys, kontrast og farver. Den kunstige intelligens kan nemlig finde alle ansigtstræk i et portræt, så du nemt kan udglatte huden, gøre øjnene hvidere eller læberne mere markante. Du skal bare flytte på en skydeknap. Luminar 4 kan endda finde himlen i et billede, så du – uden at lave markeringer først – kan udskifte den med en af programmets indbyggede.

Udover alle de sjove og intelligente funktioner er Luminar 4 også et fuldblods billedredigeringsprogram med raw-konverter og mange af de samme muligheder for justeringer af lys, kontrast, skarphed, støj og farver, som du kender fra andre programmer, og du får tilmed lettere organisering.

Video: Kom godt i gang med Skylum Luminar 4

I videoen herunder viser vi, hvordan du bruger programmet, og så gennemgår vi nogle af de mange intelligente funktioner. Du kan blandt andet se, hvordan du nemt og hurtigt udskifter en himmel og forbedrer et portræt.

Sådan får du din fulde version af Luminar 4

Klik på knappen "Hent Luminar 4" øverst her på siden for at komme til Skylums side, hvor du indtaster dit navn og din e-mailadresse og klikker på Submit. Så modtager du en email, hvor du bekræfter, at du vil modtage nyt fra Skylum.

Efterfølgende får du en e-mail med et link, så du kan hente programmet til Mac eller Windows. I denne e-mail finder du også din aktiveringskode, som du skal bruge, når du installerer programmet.

Under installationen indtaster du din e-mailadresse og klikker på Start Luminar 4. Klik derefter på Activate og indtast din e-mailadresse og aktiveringsnøglen, som du fik tilsendt via e-mail. Klik på Activate.

Får du ikke nogen e-mails, så tjek i mappen til spam-mail eller i andre mapper i dit e-mailprogram. De kan fx lægge sig i Promoveringer. Du kan også bruge e-mailprogrammets søgefunktion og søge på "Skylum", så skulle de gerne dukke op.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren