ON1 Effects 2020

Styresystem: Windows & macOS

Kan hentes frem til den 31. maj 2021

Det tager kun få sekunder at skifte udtryk på et foto med ON1 Effects. Du klikker bare på et af de 311 indbyggede presets, eller forindstillinger, så får dit billede justeret lys og farver og meget andet.

Vi har lavet et samarbejde med ON1, så du som abonnent på Digital FOTO får en fuld udgave af ON1 Effects 2020, som du kan beholde for evigt. Det koster normalt 395 kroner. Du kan dog kun hente programmet i en begrænset periode.

Herunder har vi med et enkelt klik givet versionen i højre side en varmere tone, en svagere kontrast og flotte lysreflekser. Træk i stregen for at se mere af de to versioner.

Stærkt supplement til Lightroom og Photoshop

Programmets mange presets er inddelt i 21 kategorier, og når du har valgt et af dem, kan du efterfølgende finpudse resultatet ved hjælp af blandt andet skydeknapper. Du kan også lave dine egne presets.

Du kan bruge ON1 Effects 2020 som selvstændigt program eller som plug-in til blandt andet Lightroom og Photoshop, så du nemt kan sende et foto omkring ON1 og tilbage igen.

Video: Kom godt i gang med ON1 Effects 2020

I videoen her kan du se, hvordan brugerfladen i ON1 Effects 2020 fungerer, og hvordan du hurtigt får flotte resultater med programmet.

Sådan får du din fulde version af ON1 Effects 2020

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren