SoftOrbits Batch Picture Resizer & HEIC to JPG Converter

Styresystem: Windows

Kan hentes frem til den 31. januar 2022

Billeder fra nye system- eller spejlreflekskameraer har tårnhøj opløsning, som langt overgår fx din skærms.

De fylder meget, når de skal sendes i en e-mail, eller du blot skal se dem på skærm, og ofte er det ikke nødvendigt med den høj opløsning.

Med programmet Batch Picture Resizer er det ekstremt nemt at gemme kopier af en stor bunke billeder i en nedsat størrelse, så de fylder meget mindre.

Vi har lavet et samarbejde med producenten SoftOrbits, så du som abonnent kan få Batch Picture Resizer, uden at det koster dig en krone.

Du får dog ikke kun et, men to programmer, der tilsammen har en værdi af 560 kroner. Med programmet HEIC to JPG Converter kan du nemt konvertere billedfiler fra det særlige heif-format til jpeg.

Mange smartphones tager billeder i heif-formatet, der også kaldes heic, men det er langt fra alle programmer, der kan læse filerne. Med HEIC to JPG Converter kan du nemt gemme en bunke heif-filer i jpeg-format, der kan læses af alle billedprogrammer.

Video: Sådan bruger du dine nye programmer

I videoen herunder viser vi, hvordan du bruger de to programmer.

Bemærk, at du skal gøre brug af tilbuddet og installere og aktivere programmerne før den 31. januar 2022. Derefter kan du bruge den fulde version af programmerne, så længe du vil, men du kan ikke installere dem på fx en ny computer. Opdateringer af programmerne er ikke inkluderet i dette tilbud. Programmerne er til Windows og fungerer ikke til Mac.

Sådan får du dine programmer

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at få adgang.
Er du ikke abonnent? Få fuld adgang for kun 29 kr.
  • Hent gratis e-bøger, der gør dig til en bedre fotograf.
  • Få fri adgang til alle videokurser i Lightroom, Photoshop og Elements.
  • Se lærerige videoer om kameraindstillinger og fototeknik.
  • Download gratis programmer og justeringer til billedbehandling.
  • Få bladet leveret til døren